Brugt kaffeudstyr til det perfekte kaffe setup Vi elsker kaffe, og det er nemt at købe sig fattig i gear til at brygge den perfekte kop. Men det behøver faktisk ikke at være hverken dyrt eller kompliceret at komme i gang. Hér guider vi dig igennem forskellige muligheder indenfor kaffeudstyr og til nogle af de brugte alternativer til salg.

Læs mere hér
https://cms.its-koral.com/media/køb brugt kaffeudstyr.png

Indret hjemmekontoret med brugte møbler og interiørHjemmekontoret har fået en helt ny betydning, og de fleste danskere bruger en del af ugens dage med at arbejde hjemme fra. Vi har samlet en masse forskellig inspiration til, hvordan du kan indrette dig på dit hjemmekontor med brugte møbler og udstyr.

Læs mere hér
https://cms.its-koral.com/media/hero hjemmearbejdsplads.png

Vi samler løbende op på trends, tal og tendenser indenfor second-handInspiration til at handle mere brugt og trends inden for gensalg og re-commerce.

Online second-hand markedet væksterI stigende grad ses genbrug, som et centralt element i bestræbelserne på at bremse klimaforandringer og som et led i mere ansvarligt forbrug og produktion. Second-hand markedet har derfor over de sidste mange år oplevet en betydelig vækst.

Læs mere hér
https://cms.its-koral.com/media/ffb46b96-7adc-456e-918e-8c7e0813d4a1-kopi-64afe85a4f4b6.webp

Fra affald til ressource - vejen til et cirkulært samfundAffaldspyramiden - eller affaldshierarkiet - viser, hvordan vi skal håndtere vores affald, hvis vi vil skåne planeten mest muligt. Overordnet set er affaldshierarkiet en guide til, hvordan vi bedst løser affaldsproblemet, og dermed et centralt redskab til at vende den dårlige udvikling.

Læs mere hér
https://cms.its-koral.com/media/Affald på gaden - affaldsfrit samfund

Brugte airfryers er et oplagt valg for dig, der gerne vil i gang for mindreMennesker har en umiskendelig trang til friture. Det er som om, vores smagsløg drages af alt, der er friteret og crispy.

Vi elsker at kaste alt fra kartofler til ost og kylling i spruttende, varme olie. Kærligheden til friture er som en hemmelig besættelse for mange af os. Vi kan ikke få nok af den forførende kombination af sprødhed og smag, men de fleste ved også, at vores kroppe ikke er så begejstrede for det. Her kommer airfryeren til undsætning. Den erstatter den boblende olie med varmluft, der omgiver vores fødevarer og skaber den samme knasende ydre overflade uden den store mængde olie.

Læs mere hér
https://cms.its-koral.com/media/brugt-ninja-airfryer-1-650403c914d0c.webp