Second-hand markedet er stort og fragmenteret

Du har brug for nemt at se dine muligheder for at træffe alternative valg. Vi har bygget en service, der viser dig dine alternativer, mens du shopper.

Koral er en ny måde at shoppe second-hand på. På et og samme sted kan du nu søge på tværs af alle de største genbrugsplatforme og markedsplader, for at finde dit næste second-hand køb.

Din second-hand shopping assistant

Koral viser dig second-hand alternativer, mens du shopper, når du researcher eller blot vil se, hvad noget kan sælges for brugt.

Chrome extensionEn extension til Chrome

Med Koral's extension installeret i din browser kan du se second-hand alternativer, mens du shopper. Vi matcher den produktside du kigger på, op imod online second-hand annoncer fra alle de store platforme, og markedspladser, så du hurtigt kan se, om du skal overveje et brugt alternativ i stedet for. Vi kigger på alt i bolig og interiør.

Download
https://cms.its-koral.com/media/phone-extension-64a678693c3b2.webp

HjemmesideKoral er siden, hvor du kan dykke mere ned i dine second-hand alternativer

Hér kan du søge på, hvad som helst, og finder vi et match, vil du blive præsenteret for det i et søgeresultat. Vi arbejder løbende med brugeroplevelsen såsom filtreringsmuligheder, personalisering og matching generelt.

Søgning
https://cms.its-koral.com/media/listing-page-w-tags-64a6785e608af.webp

Hvorfor hedder det Koral?Skønhed under havets overflade og vel-brugt

Koral(ler), kendt for deres skønhed under havets overflade, har en dybere betydning, der resonerer med vores brand og værdier 🌊. I overført betydning kan ordet 'Koral' bruges til at beskrive noget, der er vel-elsket og vel-brugt - ligesom et møbel, der "er koral", når det har været godt brugt, men stadig har masser af liv tilbage🪑 Så når vi siger, at vi er Koral, taler vi om vores engagement i at skabe services, der er designet til maksimere eksisterende ressourcers levetid, og hjælpe flere til at købe mere brugt.

Kontakt os her
https://cms.its-koral.com/media/about-koral-64a6795ebc012.webp