Indret hjemmekontoret med brugte møbler og interiør

En god hjemmearbejdsplads er vigtigt i dag, da det efterhånden er normalt i mange brancher.

Mange har derfor brug for et hjemmekontor eller hjemmearbejdsplads, der med fordel kan indrettes med brugte møbler. Udbuddet er stort og det vil med garanti spare dig for både penge og klimaaftryk, at indrette med brugte alternativer her også. Vi kommer med nogle gode bud på møbler og interiør til hjemmekontoret.

Der er mange fordele ved at købe brugt

At købe brugte møbler og interiør har store fordele. Udover at spare dig for penge, betyder køb af brugte produkter også, at man bidrager til at forlænge eksisterende ressources levetid.

Det har en positiv effekt på din CO2 udledning, og ultimativt bidrager det til at sænke efterspørgslen på nye varer, der skal produceres og dermed trække mindre på knappe ressourcer. Og netop dette, har aldrig været mere aktuelt end det er nu.

Lang de fleste mennesker i norden har råd til nye produkter. Nye produkter er nemmere at finde og nemmere at købe. Du kan søge et sted og du kan få disse leveret dagen efter. Men vi er nødt til at ændre vores forbrugsvaner. Vi skal tænke mere cirkulært, og vi skal forbruge mindre nyt. Så ved at tænke i både brugte alternativer, god kvalitet og klassisk design, kan man selv gøre en væsentlig forskel i forhold til ens egen Co2 udledning.

Med Koral kan du søge på de brugte alternativer et sted. Derudover kan du søge med både billede og tekst, eller du kan bruge Koral Chrome Extension til at tjekke brugt alternativer, mens du browser rundt på nettet.

Hvad skal man have på sit hjemmekontor?Det er individuelt hvor meget man behøver, for at føle sig godt til rette på et hjemmekontor. Men et bord og en stol er altid en god start.

Så lad os starte med at kigge på forskellige muligheder når det gælder borde og stole, der på den ene side har ergonomi og funktion i fokus, og andre alternativer der i højere grad har design, stemning og estetik for øje.

Det er individuelt for alle, hvad der egentlig skaber rammen for en god arbejdsplads. Nogle inspireres af ro, klare linjer og design. Andre skal være i et kreativt rum med plads til at brainstorme, afprøve ideer og kreative processer. Måske er funktion og praktik det vigtigste.

Funktionelt og klassisk, og med god pladsMagnus Olsen har i mere end 70 år stået for at levere kvalitetsmøbler til brug i både private og arbejdsmæssige sammenhænge. Stilen passer godt ind mange steder, med sin simple estetik.

Både borde og stole fra Magnus Olsen, er velkendte i for mange verden over, og især i Danmark. Den Nordjyske virksomhed er god for rigtig mange design klassikere, som er udviklet i samarbejde med forskellige arkitekter. Blandt andet Rud Thygesen og Johnny Sørensen, hvilket har mundet ud i et populært bord i bøg, med linoliumsoverflade. Disse møbler forener i høj grad design og komfort. De er derudover populære klassiskere på gensalgsmarkedet, hvilket betyder, at du både har rig mulighed for at finde disse produkter, samt at afsætte dem igen, såfremt du vil skifte ud eller nedlægge hjemmearbejdspladsen på sigt.

Se brugte møbler fra Magnus Olsen
https://cms.its-koral.com/media/entry magnus olsen.png

En pladsbesparende klassikerMontana er indbegrebet af klassisk dansk design. Det er et utroligt populært brand blandt designelskere i alle aldre, og de har især været gode til at fonye deres design profil gennem de sidste 10 år, hvor de igen har fået godt fat i et yngre publikum ved hjælp at custom muligheder og ikke mindst farver.

Det bliver næsten ikke mere klassisk, omgængeligt og estetisk på samme tid, end med Montana som en del af indretningen. Hvad angår hjemmekontoret, så kommer Montana skriveborde både i stående og væghængte udgaver. De senere år har de også fået øjnene op for at folk er rykket hjem og arbejde, hvorfor de nyeste bud fra Montana også rummer nogle gode væghængte bud. Det er populære varer på brugt markedet, og er et af de mest søgte og solgte brugt mærker i Danmark overhovedet.

Se brugte Montana skriveborde her
https://cms.its-koral.com/media/montana skrivebord entry.png

En simpel og god kontorstolVi bliver ved Montana, nærmere bestemt Kevi stolen, som er designer af Jørgen Rasmussen.

Det oprindelige Kevi-design går tilbage til 1958, da den danske arkitekt Jørgen Rasmussen skabte Kevi kontorstolen. Med opfindelsen af dobbelthjulshjulene blev stolen hurtigt en international succes. Efter næsten 60 år på hjul var det tid til at forny det ikoniske design, og den firbenede Kevi blev født. Udover en række stole, der varierer i størrelse og højde, omfatter serien i dag også taburetter.

Se brugte Kevi stole her
https://cms.its-koral.com/media/Kevi stolen fra montana.png

Når ergonomien er vigtigstHvis det altafgørende for din hjemmearbejdsplads er god arbejdsstilling, muligheden for at stå op og generelt have en mere traditionel opbygning, som vi kender fra mange arbejdspladser, skal du måske kigge efter et hæve- og sænkebord.

Blandt nogle af fordelene ved et hæve/sænkebord kan nævnes at det: Afveksler arbejdsstillinger og øger blodcirkulationen. Nedsætter og forebygger risiko for skader i ryg, nakke, lænd, skuldre og ben. Det øger koncentrationen ved skiftevis at arbejde stående og siddende. Fordelene ved netop disse typer af borde er mange, så hvis man har pladsen og man synes det passer fint ind på hjemmekontoret, er et brugt hæve- og sænkebord en oplagt investering.

Se brugte hæve- og sænkeborde her
https://cms.its-koral.com/media/montana hæve og sænkebord 2.png

Andre ideer til indretning af hjemmekontoretOpslagstavler, balancestole eller måske noget godt lys til arbejdet? Nu er stol og bord på plads, så er det måske på tide at kigge på noget af det der kan være med til at skabe den rette stemning på hjemmekontoret.

Plads til inspiration og to do listerOpslagstavler er en god måde, hvorpå man kan skabe lidt stemning på kontoret, og samtidig have et godt overblik over ens inspiration og to do lister

Opslagstavler er nyttige og praktiske tavler, der kan bruges til et hav af formål. En opslagstavle kan sagtens bruges til brainstorming generelt og giver et godt overblik over alle de forskellige idéer. Det samme for dagens aftaler og gøremål. Opslagstavler er en smart måde til både orden, inspiration og kunst. På den måde kan man løbende skifte ud i det kreative udtryk på hjemmearbejdspladsen også.

Se brugte opslagstavler her
https://cms.its-koral.com/media/opslagstavle brugt.png

Skrivebordslamper giver et godt arbejdslysDet kan være hårdt for øjnene at sidde og læse eller skrive på computeren i dårligt lys, hvilket påvirker ens energi og effektivitet.

Derfor kan en skrivebordslampe give et stort opløft til energien på hjemmekontoret, særligt i årets mørkere måneder, hvor dagslyset ikke nødvendigvis strømmer ind. Derudover giver mange skrivebordslamper en fin stemning til arbejdsrummet, og bryder nogle af de store flader, med noget spil og rum til fokus. Der er utallige bud på brugte skrivebordslamper til salg, så det er også et produkt der er helt oplagt at købe brugt.

Se brugte skrivebordslamper her
https://cms.its-koral.com/media/skrivebordslampe.png

En balancestol til optimal arbejdsstilling? Balancestolen Thatsit, er blandt andet god for ryggen og forebygger spændinger i ryg og skuldre, da den hjælper dig til ikke at blive for stille siddende under arbejdet

Den ergonomisk balancestol Thatsit er designet af Peter Opsvik, og den er produceret af Stokke. Stolens stel er af lakeret bøgetræ. Sæde, ryglæn og knæpuder er polstret og findes i mange farver. Ryglæn og knæpuder er regulerbare, og disse stole kan være en god mulighed for dig der synes det er svært at få ændret arbejdsstilling i løbet af dagen.

Se møbler fra Varier her
https://cms.its-koral.com/media/stokke balancestol.png

Brugte kontormøbler

Brugte møbler er oplagte til hjemmekontoret, men hvorfor stoppe der?

Hvis du skal indrette et kontor, hvad end det er derhjemme, eller i rigtige kontorlokaler, så er der virkelig meget godt at komme efter på brugt markedet.

Brug Koral til at søge efter brugte kontormøbler og artikler. På den måde kan du hurtigt skabe dig et overblik over mulighederne indenfor både borde, stole og interiør.

Ved blot at søge på kontor, får du det fulde udbud af brugte varer til kontorer.

Måske skal du kun bruge brugte kontorstole, hvilket naturligvis kun gør din søgning endnu lettere at overskue.

Overvej både kvalitet, design og funktionalitet inden du køber. Skal du ramme et bestemt udtryk, er det oplagt at søge med Korals billedesøgning, ved ganske simpelt at uploade et billede i søgefeltet, og se dine muligheder baseret på stilen.

Eller anvend tekstsøgningen, hvis du ved mere specifikt, hvad du er på udkig efter.