Airfryers er blevet meget populære de seneste årDen olie-lette tilberedning gør dem til et sundere alternativ til traditionel frituremad.

Airfryers kan være en dyr investering for mange. Hér kommer de brugte modeller ind i billedet. En brugt airfryer kan spare dig for en stor udskrivning. Priserne på brugte airfryers ligger typisk 30-50% under prisen på en ny model. Samtidig fungerer de ofte lige så godt som helt nye.

Når du køber brugt, er du med til at mindske ressourceforbruget ved at genbruge i stedet for at købe nyt. Det er både godt for pengepungen og miljøet.

Der er mange brugte airfryers til salg, men undersøg altid airfryerens stand og funktion inden køb. Spørg fx. ind til årsagen for salget. På den måde sikrer du dig den bedste brugte airfryer til prisen. Med en brugt airfryer får du glæde af sundere og nem madlavning - blot til en mere overkommelig pris. Så overvej et brugt alternativ, hvis du er på udkig efter en airfryer. Det kan virkelig betale sig.

Populære airfryers

Der er mange udbydere af airfryers, og der kommer hele tiden nye modeller til. Det er nok det stykke køkkenudstyr, der har haft mest luft under vingerne siden sous vide'en slog benene væk under madentusiasterne for nogle år tilbage.

Siemens airfryersSiemens har mange populære modeller på markedet, og det kendte mærke er også et de fleste kender og er trygge ved.

Se brugte Siemens Airfryers
https://cms.its-koral.com/media/brugt siemens airfryer.png

ONYX airfryersONYX Cookware's modeller er mindre kendte, men får ofte gode placeringer i diverse tests af airfryers. Derfor er det måske relevant for dig at undersøge modellerne fra ONYX inden du køber en brugt airfryer.

Se brugte ONYX airfryers
https://cms.its-koral.com/media/brugt ONYX airfryer.png

Princess airfryersPrincess mærket er et budgetvenligt bud. Køber du en brugt udgave, er det endnu mere overkommeligt at komme i gang.

Se brugte Princess airfryers
https://cms.its-koral.com/media/brugt princess airfryer.png

Shop med Koral som second-hand assistentVi har udviklet en shopping assistent til din browser, der finder brugte alternativer, mens du surfer rundt på nettet.

Men Koral extension installeret, vil du altid få foreslået et brugt alternativ til det produkt du kigger på. Finder vi ikke et match kan du prøve at søge via søgefeltet i toppen. Vi kigger på tværs af alle de store gensalgsplatforme, hvorfor du sparer en masse tid ved at lade Koral gøre arbejdet for dig. Det er både godt for din pengepung og for miljøet.

Se brugte alternativer mens du shopper
https://cms.its-koral.com/media/Brugt Ninja airfryer.png