Hjem & interiør

Hjem & interiørGør hjemmet helt unikt med secondhand fund

Går du op i indretning med personlighed? Og vil du gerne shoppe mere bæredygtigt og spare penge? Så er Koral det perfekte sted for dig at søge efter dine næste secondhand fund!

Vi har samlet millioner af spændende ting til hjemmet fra forskellige secondhand platforme og markedspladser. Uanset om du leder efter en lænestol med patina, en retrolampe i glas, en ny (brugt) kaffemaskine eller en seng, så giver secondhand og vintage masser af muligheder for at finde noget helt særligt til dit hjem.

3 gode grunde til at shoppe genbrug til boligen

Du får unikt design med historie image

Du får unikt design med historie

Ved at vælge ting med flere år på bagen får du ikke bare god kvalitet, men også en unik stil med masser af personlighed og charme. Gamle ting har sjæl og kan noget helt særligt, som nyproducerede varer aldrig kan.

Du sparer både penge image

Du sparer både penge

Brugte designermøbler og andre lækre ting koster ofte kun en brøkdel af nyprisen. Så genbrug er en oplagt måde at indrette dig økonomisk på.

Du gør noget godt for miljøet image

Du gør noget godt for miljøet

Second-hand og genbrug er en meget mere bæredygtig form for shopping, der sparer miljøet for en masse ressourcer og affald.

Tips til at finde genbrugsskatte til hjemmetVi har samlet lidt forskellige tips, som gør det lettere at gå på jagt og finde nøjagtigt det du leder efter

  • Hold øje og vær forberedt på at lede. Det er sjældent man finder de perfekte ting med det samme. Det kræver lidt mere tålmodighed og tid, at købe secondhand. Hold øje med en Koral profil hvor du kan gemme favoritter, og inden længe kan du også oprette søgealarmer med både billede og tekst.
  • Kig på standen og kvaliteten. Når du handler brugt er det en god ide at tjekke varens stand inden du køber. Se efter ridser, skår, huller, pletter osv. Solide træmøbler kan ofte restaureres, men vær obs på ormehuller. Tjek syninger, lynlåse osv på tekstiler.
  • Kig efter klassikere og tidløst design. Ikoniske møbelklassikere, dansk design samt kvalitetsmærker holder ofte værdien bedre. Måske er prisen for varen højere up front, men din reelle pris for at eje en genstand der kan sælges videre til en høj pris igen på et senere tidspunkt, kan derfor vurderes som værende en bedre investering.
  • Brug din fantasi. Tænk ud af boksen og se muligheder i stedet for begrænsninger. Kan den gamle trækasse blive til et fint sidebord? Eller den mønstrede dug sys om til puder? Måske kan kommoden istandsættes med nye greb eller stolen ompolstres med fint genbrugsstof. Mulighederne er mange med de rigtig genbrugsfund.