November og december er rekordmåneder for shopping og gaveindkøb

Om du følger ønskesedlerne eller selv kaster dig ud i at finde gaver, så er der næsten altid gode muligheder for at finde ønskerne i genbrugsudgaver.

Her får du forslag til produkter, du med fordel kan købe brugt.

Gaveideer til hendeVi har fundet nogle bud på gaver til hende, du med fordel kan købe brugt.

Vi har undersøgt populære produkter og tendenser, og du finder både klassiske julegaver og mere unikke ideer blandt vores forslag.

Salt lampe image

Salt lampe

Himalaya saltlamper er smukke, unikke og giver et flot rødligt lys. Lamperne renser også indeklimaet ved at tiltrække og absorbere fugt og forurening fra luften.

Kokeshi dukke image

Kokeshi dukke

Kokeshi dukker fra Japan gives traditionelt som gave til dem, man holder af, for at ønske lykke og glæde. Den smukke skik med at udtrykke kærlighed og venskab gennem Kokeshi dukker leves stadig videre, når de i dag foræres som et tegn på varme følelser.

Vintage keramik image

Vintage keramik

Vintage vaser, skåle, platter og objekter er populært. Der findes et stort udvalgt på brugt platformene, eller via profiler der kuraterer produkterne for dig, som fx. notre nóm og Neroli vintage.

Kelim tæppe image

Kelim tæppe

Smukke tæpper skaber stemning og inddeling i rum. Kelim er et af de typer af tæpper, som er blevet meget populært igennem, i løbet af de senere år.

Georg Jensen, Bernadotte  image

Georg Jensen, Bernadotte

Bernadotte er en elegant og meget populær serie fra George Jensen, og ikke mindst populært at give i gaver.

LINDDNA image

LINDDNA

Bedst kendt for sine slidstærke læder dækservietter af overskudsmateriale, er danske LindDNA, som også er et godt bud til gaver under juletræet.

STOFF Nagel image

STOFF Nagel

Det ikoniske STOFF Nagel lysholder geI 2016 genopstod den ikoniske lysestage i massiv messing, og i 2017 blev den lanceret i en sort udgave. Lysestagen har i generationer været en bestseller i Europa og udstillet i den globale kunstverden.

Vand karaffel image

Vand karaffel

Vandkarafler, som fx. denne fra Studio Hafnia, er dekorative på bordet, og samtidig med til at minde os om, at vi skal huske at drikke vand. Et klassisk gave objekt, som man sjældent går helt galt i byen med.

Gejst Molekyl lysestage image

Gejst Molekyl lysestage

Gejst Molekyl lysestagerne er bestående af stage, kugler og magnet, så man kan arbejde med udtrykket efter smag og behag.

Ferm Living glas image

Ferm Living glas

Ferm Livings glas er moderne skandinavisk design. De stilrene glas fås i klare farver og minimalistiske former. Glassets rene udtryk passer til både traditionelle og moderne indretninger.

Murano lampe image

Murano lampe

De farverige glaslamper er mundblæste af dygtige glaspustere på øen Murano i Italien. Lamperne kombinerer flotte mønstre, farver og former.

Krystaller & sten image

Krystaller & sten

Krystaller er mere end bare smukke dekorationer. De farverige mineraler har hver deres særlige struktur, som kan give rolige og afbalancerede omgivelser.

Koral shoppingassistent Koral shoppingassistenten finder brugte alternativer til dig, mens du browser rundt på nettet.

Vi har gjort det nemt for dig, at finde de gode brugte skatte, mens du browser rundt på diversen hjemmesider. Vi er vant til at forholde os til den bedste pris, men nu kan du også let orientere dig om brugte alternativer.

Installer Koral chrome extension
https://cms.its-koral.com/media/koral shopping assisten.png