På denne tid året, er der altid godt gang i gaveindkøb

Et af de store spørgsmål til Google i denne tid er, gode gaver til ham. Det kan være svært at komme på både gaveønsker og gode gave køb.

I mange danske hjem er der tradition for at glæde hinanden med julegaver, og det er da også skønt når nogen har udvalgt en gave til en på juleaften. Nogle har fokus på at nedbringe mængden af gaver og ofte også på kvaliteten af de gaver der gives. Faktisk har fortsat flere også fokus på at give gaver bestående af genbrugsprodukter, hvilket giver utrolig god mening, hvis man kigger nærmere på det enorme udbud af gode sager, der er til salg derude.

Gaveideer til hamVi har fundet nogle bud på gaver til ham, du med fordel kan købe brugt.

Vi har kigget nærmere på de klassiske ønskelister og populære gaveguides på nettet, og derved sjusset os frem til nogle gode bud på genbrugsgaver til ham.

Pizzaovn image

Pizzaovn

En pizzaovn spicer virkelig fredagspizzaen op, og kan endda give anledning til endnu flere dage med pizza på menuen og i mange forskellige udgaver.

Vin reol image

Vin reol

En opbevaringsløsning der både har potentiale til at dele vandende, og til at skabe orden i vinsamlingen.

Robotstøvsuger image

Robotstøvsuger

En støvsuger der selv klarer en del af rengøringen i hjemmet er vel i princippet en gave til alle i husholdningen, men ikke desto mindre er det også et godt bud på en julegave.

Vinglas fra Zalto image

Vinglas fra Zalto

Gode vinglas er en klassisk gavekategori, og Zalto er et eksklusivt mærke for vinentusiaster, der ikke vil gå på kompromis med noget, når det gælder nydelse af vin.

Gamer stol image

Gamer stol

Aeron modellen fra Herman Miller er en kontorstol/gamer stol, der er kendt for god komfort, og simpelt design, som de fleste kan være med på.

Aarke carbonator image

Aarke carbonator

Aarke carbonator er en genganger i mange gave guides og på ønskelister. Aarke har virkelig formået at skabe et design, som lader brus maskinen få en fremtrædende position i køkkenet.

Grill image

Grill

For nogle er grillsæsonen slut for i år, for andre er det en helårsting. Denne årstid, hvor mange har gjort haver og terrasser vinterklare, er faktisk et rigtig godt tidspunkt til at kigge efter en god brugt grill.

Sous vide image

Sous vide

Sous vide (fransk for ”under vakuum”) er en tilberedningsmetode som vandt sit indpas i det franske køkken i 1970’erne for siden at blive genopdaget i det molekylære køkken. Selvom det for alvor var hot for 10-15 år siden i DK, så er det stadig et meget populært køkkenredskab i dag.

Coravin vinoplukker image

Coravin vinoplukker

En Coravin vinoplukker er en helt unik måde at kunne opbevare din åbnede vin, uden at vinen bliver for gammel. På den måde kan du åbne en flaske vin, og have den liggende i uger, måske endda måneder.

Steamer image

Steamer

En god steamer gør livet med kontor dresscode lidt nemmere at overskue. Findes der noget værre end at have travlt om morgenen, og åbne et skabe fyldt med krøllede skjorter? Ja måske, men derfor er det alligevel skønt at kunne komme krøllede skjorter effektivt til livs.

Koral shoppingassistent Koral shoppingassistenten finder brugte alternativer til dig, mens du browser rundt på nettet.

Vi har gjort det nemt for dig, at finde de gode brugte skatte, mens du browser rundt på diversen hjemmesider. Vi er vant til at forholde os til den bedste pris, men nu kan du også let orientere dig om brugte alternativer.

Installer Koral chrome extension
https://cms.its-koral.com/media/extension view ooni koda pizzaovn.png