Gå på genbrugsjagt til de små

Gå på genbrugsjagt til de småNår der skal shoppes til børn er secondhand oplagt

De fleste forældre kender til, at man får købt ting til sine børn, end de reelt får brugt. Nogle gange vokser de ud af tøjet før man får set sig om, andre gange ændre behovene sig hurtigt igen. Derudover har langt de fleste ting en længere levetid, end det som det enkelte barn kan nå at bruge dem i. Derfor bugner secondhand markedet for ting til børn også med en masse gode sager.

På Koral kan du finde alt fra økologiske bodyer, retrolegetøj og praktisk babyudstyr til en helt unik børneværelsesindretning.

3 gode grunde til at vælge genbrug til børnDer er masser af gode grunde til at købe genbrug, når du er på jagt efter nye ting til dit barn

Der er mange penge at spare image

Der er mange penge at spare

De første år med børn kan være en bekostelig affære. Men ved at købe brugt får du meget mere værdi for pengene - især på dyre ting som autostole, barnevogne og kvalitetstøj.

Kvalitet og holdbarhed image

Kvalitet og holdbarhed

Børneudstyr og -tøj skal helst kunne holde til lidt af hvert. Her er genbrug perfekt, for tingene har allerede bevist deres slidstyrke. Og brands som Voksi, Odder, BRIO og lego er bygget til at holde.

Børneværelset får et unikt og personligt udtryk. image

Børneværelset får et unikt og personligt udtryk.

Med genbrugsfund kan du skabe en helt særlig stil på børneværelset, som ikke ligner alle andres. Mix klassiske møbler med retro-legetøj og farverigt sengetøj, og lad kreativiteten få frit spil!

Tips til at shoppe genbrug til børnVi har samlet lidt forskellige tips, som gør det lettere at gå på jagt og finde nøjagtigt det du leder efter til

  • Gå efter velholdte klassikere og velkendte brands. Brands som Ferm Living, Liewood, Sebra og BRIO er et par secondhand favoritter, fordi kvaliteten er i top og de har et sortiment der spænder bredt, hvorfor der også er noget for de flestes smag.
  • Vær obs på sikkerhed og kvalitet. Tjek at der ikke mangler noget, og at der ikke er skader, huller eller løse dele. Særligt ved autostole, vugger og lignende, hvor barnets sikkerhed er første prioritet. Tjek eventuel sikkerhedsanvisninger for de produkter du finde, så du ved hvad du skal være særligt opmærksom på.
  • Vær åben for retro. Ældre træ-vugger, 70'er dukkevogne og retro-bamser emmer af charme og nostalgi. Det kan virkelig tilføje noget unikt til indretningen på børneværelset, når det nye brydes med noget af ældre karakter og med lidt mere charme.
  • Spørg sælger til råds. Når man sælger en genstand har ofte styr på andre gode mærker og kategorier indenfor børneudstyr og tøj, som med fordel kan være inspiration for fremtidige køb. Måske har de endda flere ting til salg eller gemt hjemme i skabene, som de også kunne finde på at sælge med.
Kreative idéer til børneværelset med genbrug

Secondhand og vintage fund kan være med til at give et friskt pust

En verden af legetøjDyk ned i et univers af genbrugs legetøj

Se mere

Barnevogne & klapvogneFind den helt rigtige barne- eller klapvogn

Se mere