Billigst på PricerunnerVi danskere elsker at shoppe og finde gode tilbud online. Derfor er prissammenligningsværktøjer som Pricerunner og Prisjagt utroligt populære.

Med disse værktøjer kommer du ganske ofte tæt på den billigste ny-pris, men der er faktisk mange flere penge at spare ved at købe produkterne brugt. Derudover er du med til at spare jorden for ressourcer ved ikke at bidrage unødigt til efterspørgsel på nye produkter og overproduktion.

De mest søgte produkter

Pricerunner har en liste på deres website, der hele tiden automatisk rangerer søgeord ift. deres popularitet. Vi har taget denne liste, og bringer hér vores favorit eksempler på, at det sagtens kan betale sig at købe brugt før nyt, da der er mange penge at spare.

Verner Panton FlowerpotVerner Panton's Flowerpot lampeserie er ét af de allermest søgte produkter på Pricerunner, og ser man på de mest populære modeller, så er det: VP9, VP3 og VP1.

Ser man specifikt på de forskellige modeller, kan man lige nu spare ca. 40% på både VP3 og VP9 modellerne, mens VP1 i Ø23 er 25% billigere end den billigste pris på Pricerunner.

Se brugte Verner Panton Flowerpot lamper
https://cms.its-koral.com/media/flowerpot-vp1-matt-white-p.png

Ninja AirfryersDer er ingen tvivl om, at airfryers har taget Danmark med storm.

Ninja er et forholdsvist nyt mærke i Danmark, men det amerikanske mærke har hurtigt vundet mange madelskeres hjerter med deres innovative køkkenudstyr. Ser vi specifikt på deres mest populære airfryer model Ninja Foodi Max AF400, så er der lige nu omkring 25% at spare ved at købe den brugt ift. den billigste ny-pris.

Se brugte Ninja Airfryers
https://cms.its-koral.com/media/ninja airfryer.webp

Nespresso kaffemaskinerNespresso espressomaskiner har længe været populære, og ift. de mest søgte produkter på Pricerunner ser det ud til, at danskerne stadig er glade for Nespresso.

Ser vi på de populæreste modeller, så sparer man let op til 55% på modeller som Lattisima One og Essenza mini ift. den bedste pris på Pricerunner.

Se brugte Nespresso maskiner
https://cms.its-koral.com/media/Nespresso Lattissima.webp

Dyson støvsugerDyson er ét af de allermest populære mærker inden for boligtilbehør og elektronik, og inden for de seneste år er deres innovative støvsugere blevet en af de mest efterspurgte.

Der er mange Dyson støvsugere til salg på diverse brugt markedspladser og platforme, og der er mange penge at spare. Blandt andet kan den nyeste trådløse model V15 fås 45% billigere, og kan man nøjes med den lidt ældre model V10, så kan der spares helt op til 70% på den billigste nypris.

Se brugte Dyson støvsugere
https://cms.its-koral.com/media/Dyson.png

Sage espressomaskinerSage er hurtigt blevet én af de mest efterspurgte brands inden for espressomaskiner.

Er man til det allermest avancerede, så kan der på Sage The Oracle Touch spares op til 35% ift. den billigste pris. Er behovet ikke ligeså stort, så kan den lidt mindre Sage The Barista Express findes helt op til 50% billigere som brugt.

Se brugte Sage kaffemaskiner
https://cms.its-koral.com/media/Sage kaffemaskine.png

Aarke sodavandsmaskineAarke udbyder en smuk udgave af en sodavandsmaskine, som er populær blandt danskerne.

Hvis du er glad for bobler i form af danskvand og diverse sodavandsvarianter, er det måske noget for dig med en sodavandsmaskine fra Aarke. Mærket ligger i den dyre ende, men som brugt kan du altså spare en hel del, selv sammenlignet med den billigste pris på Pricerunner. Lige nu sparer man mere end 40% på en brugt udgave.

Se brugte Aarke sodavandsmaskiner
https://cms.its-koral.com/media/carbonaor_3_steel_45_updated__1_1.webp

Ankarsrum røremaskineAnkarsrum røremaskinen er en kraftfuld og meget populær røremaskine

Mærket er måske ikke det mest kendte i Danmark, men faktisk har Ankarsum produceret de populære assistenter siden 1940'erne på deres fabrik i Sverige. De tilbyder 7 års motorgaranti, hvilket giver et godt grundlag for at købe maskinen brugt. Desuden kan du spare omtrent 40% ved at købe den brugt.

Se brugte Ankarsrum røremaskiner
https://cms.its-koral.com/media/SIL_Ankarsrum_Original-6230-Creme-and-Stainless-Steel-7-Liter-Stand-Mixer_92158.png

Sackit sækkestolSackit sækkestolene er populære på terrasser og andre uderum

Der er rigtig mange penge at spare ved at kigge efter en brugt sækkestol fra Sackit. Faktisk kan du spare helt op til 70% ved at kigge efter en brugt model på Koral, fremfor at købe den fra ny.

Se brugte Sackit sækkestole
https://cms.its-koral.com/media/sackit grey.webp

Shop med Koral som second-hand assistentVi har udviklet en shopping assistent til din browser, der finder brugte alternativer, mens du surfer rundt på nettet.

Men Koral extension installeret, vil du altid få foreslået et brugt alternativ til det produkt du kigger på. Finder vi ikke et match kan du prøve at søge via søgefeltet i toppen. Vi kigger på tværs af alle de store gensalgsplatforme, hvorfor du sparer en masse tid ved at lade Koral gøre arbejdet for dig. Det er både godt for din pengepung og for miljøet.

Se brugte alternativer mens du shopper
https://cms.its-koral.com/media/Brugt Ninja airfryer.png