Hvem elsker ikke en god fest?Med fester følger også ofte drinks. Både de klassiske, dem uden og alkohol, og de der følger årstiderne.

Vi danskere elsker sociale sammenkomster, og en god drink er næsten obligatorisk, når man samles i forskellige sammenhænge.

Vi ses meget i hinandens hjem, og vi kan godt lide at byde vores gæster på noget godt at drikke. Gerne øl, vin eller drinks. Men det kan være svært at overskue, hvilke drinks du skal servere for dine gæster.

Hér får du opskriften på nogle af de klassikere, som aldrig rigtig går af mode, når det kommer til at sørge godt for dine gæster. Og ikke mindst, hvordan du let kan finde det fornødne udstyr til at lave dem - brugt selvfølgelig.

Populære drinks

Nogle drinks er gode hele året rundt, og de falder i god smag hos de fleste gæster. Derfor er de også helt oplagte at inkludere i drinksmenuen til din fest.

Whisky SourEn klassisk cocktail, der er elsket over hele verden, herunder i Skandinavien, er Whisky Sour.

Denne cocktail er en blanding af whisky eller bourbon, friskpresset citronsaft, sukker, æggehvide og Angostura. Det resulterer i en syrlig og forfriskende drink.

Link til opskriftskilde
https://cms.its-koral.com/media/Whisky Sour opskrift kort-1.png

MargaritaMargarita, en klassisk cocktail, er kendt for sin forfriskende smag. Denne cocktail er ikke kun en favorit blandt mange, men den er også utroligt nem at lave. Du skal blot bruge tre enkle ingredienser for at skabe denne lækre drink.

Margarita er en af ​​de mest ikoniske cocktails og kræver kun tre ingredienser. Der er mange variationer, men ingenting slår den autentiske Margarita, lavet med Cointreau, Tequila og friskpresset limesaft - og nænsomt dekoreret med en saltkant på glasset.

Link til opskriftskilde
https://cms.its-koral.com/media/Margarita opskrift kort-1.png

Piña ColadaSmagen af en Piña Colada vækker minder om sol, sommer, ferie og strandliv.

Selvom Piña Colada smager af sol og sommer, så kan den klassiske drink sagtens nydes hele året rundt, og derudover er den let at lave med let tilgængelig ingredienser og en god blender. Piña Colada kan sammensættes på forskellige måder, men her er fokus på den klassiske udgave, i en blendet udgave. Et lille tip; hvis det er juletid, kan man tilføje lidt kanel og derved servere en version, som er mere højtidsaktuel. Ingredienslisten er bestående af lys rom, kokoscreme, ananasjuice og isterninger.

Link til opskriftskilde
https://cms.its-koral.com/media/Pina Colada.png

CocktailudstyrNår du har fundet ud af, hvad du skal severe til din fest, så skal udstyret i hus. Lige nu findes der tusindevis af annoncer på alt lige fra brugt cocktail- eller drinksudstyr til glas og blendere.